Blandade ungar !

Det är många ungar  och ägg i holkarna just nu så jag vill bara förklara lite hur det ligger till:

S-kullen består av vanliga undulater. Föräldrarna till dessa ungar är Ozzy och Addison samt Brad och Angelina .

Y-Kullen består också av vanliga undulater. Föräldrarna är Mojje och Wilma.

Z-kullen som ska börja kläckas i nästa vecka består av halv engelska ungar. Pappa är Vendel som är en vanlig undulat och mamma Tjorven är en engelsk / utställningsundulat. De ungarna kommer antagligen att bli något större och kraftigare än de vanliga undulatungarna.

Å-Kullen består av vanliga undulater. Föräldar är Piff pch Pikacho. Där finns det endast tre ägg i holken denna gång.

Ä-kullen består av halvengelska ungar / crestbreed anlag. Mamma är en stor , fin vanlig undulat och pappan är en Creestbreed vilket innebär att han har tofsanlag. crestbreed påminner om de engelska men är något mindre i storleken . Båda är spangle och kommer förhoppningsvis att få någon DF i kullen varav en kommer då att stanna hos oss.

Ö-kullen kommer att bestå av engelska ungar. Går allt vägen så är planen Att Lilla Grå och Vingis som är två fina utställningsundulater ska få häcka under våren.

Fotoalbum

Jag kommer numera att ladda upp de flesta foton på ungarna som ett fotoalbum på hemsidan. Där kan ni även skicka ett meddelande till mig och titta på albumet som ett bildspel. Länken finns under fliken Fotoalbum på www.undulatsidan.se


Wilma och Mojje har fått en bebis!

Ikväll föddes den första lilla ungen i Y-Kullen. Föräldrarna är Mojje och Wilma. Wimla har haft två kullar tidigare men för Mojje är det första gången !
Jag är extra förväntansfull inför denna kull eftersom Mojjes mamma är min fina , kära Gullsan. Hon är lutino så jag hoppas Mojje fört det anlaget vidare till någon av ungarna i den här kullen.




Hälsning från Chicko och Lina

Underbara bilder på vackra fåglar !











Hälsning från familjen Lindström med undulaterna Chicko (R2) samt Lina (X8)

RSS 2.0